Innan allting tar slut

Jag sitter och tänker på min underbara klass. 5 dagar kvar nu. ESBD06. Efter fredag den här veckan finns det ingen sån klass längre.
Och jag kommer sakna alla.
Visst, det kommer bli kul med studenten, förmodligen den roligaste dagen i mitt liv hittills, men efter det?

Har Vi tid
innan allting tar slut?
Äntligen har Jag hittat orden
& Jag hittar Dina händer
under bordet
Vi hinner bli något stort än
Växa några meter
innan sommaren
blir oktober...
                                                                                    

KarnELEVal

Idag har det varit KarnELEVal i Gislaved. Alla som bor här vet vad det betyder; att vad som helst kan hända. En helg om året är det Gisledagarna här, och på lördagen är det dags för KarnELEVal för alla årets studenter. Först anordnar varje klass ett tema som man sedan har och åker genom Gislaved på lastbilsflak, och efter det följer den stora tävlingen. Massa olika stationer (vissa elakare än andra) som man springer runt till och samlar poäng, allt från ballongdansen till klädstrecket. Jag avstod från ballongdansen, men vid stationen "klädstrecket" stod jag i bara underkläder mitt i Gislaved, vilket inte alls är en ovanlig syn under KarnELEValen.
Efter allt springade upp och ner för gator runt om i samhället är man ganska äcklig och svettig (speciellt när man har fått glass bortslickad från magen). Gissa om det var härligt med en dusch sen när man kom hem?

Jag har nu också kommit fram till att detta är min sista Gisledag under tiden jag faktiskt är en "äkta" gislavedsbo. 20 juli flyttar jag ju, och efter det är jag endast besökare här. Men i hjärtat är jag väl alltid härifrån! =)

Hejhej!
                                                                                    

Sista arbetet

Idag har jag varit på salongen igen med Linn och provat balfrisyr och smink. Jag höll på att börja lipa för jag tyckte att det var så fint! Undrar hur det kommer gå på baldagen när jag har klänning och allt. Jag kommer väl bryta ihop totalt...

Nu sitter jag här med ett papper framför mej. Dags att börja skriva analysen till bilden kanske. Jag som trodde innan idag att jag inte hade något mer arbete att göra nu... Suck.
Nu ska jag öppna Word och skriva.

Hejhej!
                                                                                    

Airbrushing

Idag känner nog vi alla oss som 5-åringar på dagis igen. Vi är i bildsalen och har fått chansen att prova på airbrushing. Det kanske ser lätt ut, men jag kan lova att det är det INTE! Jag hade dålig fantasi, så jag målade två planeter, en jätteglad astonaut, en gigantisk fjäril och massa manet/stjärnliknande saker.
Detta har varit kul!

Hejhej!
                                                                                    

En åska

Gick hem med Jocke från skolan idag. När vi kommer ut från skolan är det varmt i luften, men blygrå himmel.
"Det kommer säkert börja regna och åska idag" sa jag.
"Nja... regna kanske, men inte åska" svarade Jocke samtidigt som första åsksmällen kom.
Sen gick vi och hoppades på att det inte skulle hinna börja regna förrän vi hade kommit hem, men självklart började det regna, inte så jättemycket, men det var stora droppar.
När jag hade svängt ner mot min gata och Jocke fortsatte fram, började det verkligen ösregna. Jag fick motion genom att kuta sista biten hem, och så fort jag kommer innanför dörren, dyngsur, kommer pappa hem. Med Mike från USA.
Och jag var blöt och skitful.

Snart ska jag iväg med Linn till salongen och kolla löshår till balen. Hoppas det funkar, för jag tror att det kommer bli så fint! På torsdag ska vi börja prova olika frisyrer och smink och sånt. Jag längtar verkligen! Även om det är mycket pengar som läggs ut måste jag säga att det är totalt värt vartenda öre.

Hejhej!
                                                                                    

Mer skola

Filosofi och nutida konst klar. Filosofin skickade jag in (med viss ångest) igår kväll, och nutida konst-redovisningen hade jag tidigare igår. Nu är det bara analysen till bilden kvar, och det lär jag väl ta tag i nån gång under veckan när jag orkar... Ska upp och skriva på ett papper sen idag med som bekräftar att jag har läst klart fysik A.
Det känns som att det bara finns skola i mitt huvud just nu, och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till studenten, så att allt bara är över.

Hejhej!
                                                                                    

Analysera mera

Nu sitter jag här i en liten datorsal i en stor skola i en liten stad och tänker stora tankar.
Jag tänker på att jag snart har muntlig redovisning i nutida konst, jag har inlämning i filosofi där jag skriver om "Bör man vara dum?", och jag har en analys som ska lämnas in till bild-fördjupningskursen denna veckan.
Den som sa att sista tiden innan studenten är sysslolös måste vara lite störd. Eller i alla fall har den personen inte gått på Gislaveds gymnasium.
Jag tänker också på flyttkartonger, och försöker organisera i förväg i mitt eget huvud hur allt ska packas. Jag funderar också på vad jag måste önska mej i födelsedagspresent som kan vara bra att ha i lägenheten.
Och jag tänker på hur bra det kommer kännas att ta studenten.

Hejhej!
                                                                                    

Pain in the ass

Ja, bokstavligt. Jag har ont överallt i hela kroppen. Vader, lår, hälsena, skinkor, höfter, ljumskar, mage, you name it. T.o.m. i  armarna. Hur jag nu kan få träningsvärk i armarna efter att ha sprungit... Det är nog bara jag och min dåliga kondition som klarar av nåt sånt.

Nu ska jag få underhålla mej själv några timmar när min man är på jobbet, sen blir det bio ikväll, Änglar och Demoner.
Mys!

Hejhej!
                                                                                    

Medåkersloppet

Idag var man uppe med tuppen  för att åka till Medåker och springa det årliga Medåkersloppet på 6 km. Detta resulterade i en nära döden-upplevelse (eftersom jag är sämst kondition i världen), en liten medalj och en sträckt hälsena.
Härligt!

Nu ska jag snart få visa mitt projektarbete, en film, för alla som var med i det.

Hejhej!
                                                                                    

Efter regn kommer solsken

Ojoj, inlägg nummer 2.
Sitter på tåget mellan Nässjö och Norrköping nu, och jag orkar inte vänta tills jag är framme. Blir tydligen en vandring hem idag, men det gör inte mej någonting. Sålänge det inte ösregnar, vill säga... Här skiner solen i alla fall, men molnen framför tåget ser hotande mörka ut, så jag får helt enkelt hoppas på det bästa.

Vet dock inte riktigt vad som händer ikväll, blir nog ganska lugnt. Det enda jag vet är att jag åker längre och längre bort, skönt.

Hejhej!