2011 i ljud, bild och text

Då var det dags för min årliga sammanfattning.
Jag har givetvis varit med om väldigt mycket mer än vad som får plats att skrivas, så jag tar som vanligt med det allra viktigaste.

2011 har jag:

Fått ett jobb som timvikarie inom socialpsykiatrin
Gjort min andra tatuering
Flyttat till bostadsrätt
Köpt min allra första bil, även kallad Babe
Blivit moster till sötate och goaste Liam
Varit på Kreta
Firat pappa som fyllde 50 år
Varit zoombie för en kväll
Tagit farväl av världens bästa Bedstemor
Gått på bal
Piercat näsan


Årets låt: The Middle - Jimmy Eat World

                                                                                    

Efter doppardagen och allt

Julafton spenderade jag på jobbet. Och tro det eller ej - men det var riktigt mysigt! Sen efter att jag slutade kl. 21 så åkte jag hem till Muningatan och firade jul. Så mycket fina julklappar jag fick! Sen i söndags bar det hem till Värnamo för mer julfirande hos pappa, och på Annandagen blev det mer firande i Älvshult hos mamma. Småfolket hade bl.a. fått ett Wii som vi tilllsammans hade väldigt roligt med. I tisdags tog snällaste Kurt (som var ledig) oss till Ullared där pengar spenderades.
                                                                                    

Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton. Ikväll är jag och Dennis på Muningatan på uppersittarkväll med Bingolotto, jättemysigt! Verkligen jättefint, vi har umgåtts, klätt granen och fixat med det sista inför morgondagen. Lovely!
                                                                                    

Skolslut och jobb

Igår var det sista seminariet innan jul. Känns skönt, tydligen är det många som har föreläsningar och sånt i mellandagarna, vilket vi faktiskt slipper. Julafton om två dagar, och tydligen ska det regna imorgon. Väldigt kul, inte.

Idag ska jag jobba kl. 16-21. Det ser jag faktiskt fram emot, så det gör mej absolut ingenting! Fram tills jag ska jobba kommer jag nog till största delen befinna mej i soffan, härligt!
                                                                                    

Bilder från balen

 

 

 

 

 
                                                                                    

En vecka, en bal och en julgran

Oj vad tiden går fort när man har roligt.
Sen sist jag skrev och lovade att skärpa mej (hmmf) har jag hunnit börja en ny kurs, jobbat flera pass och finast av allt; varit på bal.
Samma klänning hade jag som på min förra bal, men ack vad den var fin! Och den här gången slutade kvällen inte med att mina tår var blå av för små skor... Tack till bl.a. Constance, Alex, Anna och Vidar, tack alla som gjorde källen underbar! Constance gjorde dessutom min håruppsättning, som var awsome! ♥

Julen står nu i högsta grad på vår tröskel. Jag har bytt ringsignaler på min mobil, lägenheten är julfin, granen är klädd, lussebullarna är bakta och julskivan har gått på högvarv. Måste man inte älska julen?
                                                                                    

SKÄRP DEJ!

Nu är det så att jag måste skärpa mej med min lilla blogg. Det här duger inte!

Fredag kväll, och ute är det äckel-väder, snön som kom för några dagar sen har blivit slask, frusit, och idag har det regnat hela dagen. Alltså är det jättehalt ute. Mycket mysigt.
Dessutom har jag skrivit tenta idag, och den kan ha gått precis hur som helst. Att ha den överstökad känns lovely, även om jag inte känner mej säker på hur den gick.

Nu är det helg!