Mysigt

 
Gos! ♥
                                                                                    

Kloklippning och shopping

Helgen har varit underbar!
I lördags jobbade jag till kl. 22, och sen kom min underbara Amanda hit och stannade tills igår. Vi pratade halva natten, åkte till Lager 157 och grillade här på min uteplats. Vi försökte också klippa korna på Isolde, dock kom vi bara till klo nummer två innan vi fick ge upp. Härlig helg var det i alla fall, och jag hoppas att vi ses snart igen. ♥
 
Just nu sitter jag och tittar på Family Guy, men jag känner att ögonen börjar bli trötta, så snart är det väl dags att krypa i säng. Får väl se om jag fastnar framför tv:n en stund till eller om jag börjar röra mej mot sovrummet.
Natti natti!
                                                                                    

Städning och äventyr

För en stund sen drog jag fram dammsugaren (till Isoldes förskräckelse) för att få lite ordning här hemma. Vi båda flickor var lättade när det var gjort och dammsugaren var inne i sitt skåp igen.
Snart ska jag och Babe brumma iväg på äventyr, och jag hoppas att det går bra! Mer säger jag inte, för man ska inte ropa hej innan man har kommit över bäcken!
 
I helgen hamnade jag och Anton lite oplanerat i Listerby för att hjälpa till på hundträffen där Neo fick träffa massa Perrokompisar, jättemysigt var det! Sen var vi iväg på kvällen och lyssnade på Albin och skolorkestern som spelade på Kulturcentrum - också jättekul!
Härlig helg ♥
                                                                                    

Tiden som ligger framför

You've gotta get up and try, try, try
 
Det är bara jag som kan ta tag i det.
Så, nu gör jag det. Hej och hå.
 
Samma gamla jag här på Odengatan! Och ändå har jag ändrats. Jag har lärt mej att man inte kan ta nåt för givet, och att ta tillvara på stunden kan betyda allt. En vanlig torsdagskväll är det nu, men jag måste erkänna att jag känner mej lite ensam när jag ser grannarna mittemot - ett par i min ålder.
Så jag drar Isolde närmare mej och kryper upp i soffan och tänker på mitt andra ♥ som just nu är i Malmö.
Vad skulle jag gjort utan er två?