Grått

Denna gråa dag har inneburit en del spring för min del. Jag bröt av en av mina älskade naglar, så det var bara att ge sig av till Dominique som fixade den snabbt och enkelt! Sen träffade jag Ingrid en kort stund, vilket förgyllde min dag. Nu sitter jag och pluggar (läs facebookar).
                                                                                    

Me-time

Igår gjorde jag nåt som inte har hänt på ett bra tag; jag riktigt unnade mej själv något jag ville ha.
Jag har länge funderat på nagelförlängning, och hittade nu ett ställe här i stan som verkade bra. Kristallgrottan heter det, och kl. 13 igår fick jag en tid. Jag trivdes verkligen där, det var fin service och jag fick all information jag behövde och ville veta. Och trots min besvärliga arm (två praktikanter fick vara med och hålla i hand och fingrar), så blev resultatet jättefint! Verkligen ett ställe jag rekommenderar, och nu har jag kommit på vart jag ska vända mej för lite egentid!
Tack till Dominique och praktikanderna Maritette och Emilia =)

                                                                                    

Ny vecka

Seg dag idag, en klassisk söndag.
Igår bjöd Sanna på mat hemma på Muningatan, och sen åkte vi alla till kyrkogården och tände ljus. Efter det hade jag och Dennis myskväll med film, glass och massa tända ljus. Självklart drog vi ut våra täcken i soffan till filmen.

Idag är Micke här på besök, och pojkarna sitter och klipper filmer vid Dennis dator. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, men om några timmar ska vi in till stan en sväng.
Veckan som kommer erbjuder både jobb och skola, jag hoppas verkligen att den nya kursen är mindre stressig än den förra.
                                                                                    

Bedstemor




Bedstemor, kommer du ihåg alla böcker du läste för mej när jag var liten?

Kommer du ihåg att du alltid fick bära upp dockskåpet som jag satt i hallen och lekte med?

Minns du alla tidiga stunder när jag kröp upp och väckte dej och ville ha havregrynsgröt?

Och låtsasbajset av gummi du alltid fick spela chockad över när jag la det på din stol, kommer du ihåg?

Och den gången du hade sovit i mitt rum, när jag i alla fall ville sova på madrass en gång till. På natten vaknade jag och blev jätterädd för ett monster, som lät mycket läskigt. Det visade sej att du hade stannat en natt till, och monstret var bara dina kläder som du hade hängt över lampan för att jag inte skulle vakna när du läste. Ljudet var bara dina snarkningar.

Bedstemor, kommer du ihåg?


Sov gott älskade Bedstemor ♥
                                                                                    

Bio i höstmörkret

Efter att ha ställt om klockan i helgen så är det nu väldigt mycket mörkare på kvällarna, och det känns som att klockan är betydligt mycket mer än vad den faktiskt är.
Idag hade min grupp sista seminariet för den här kursen, och det kändes som att det gick ganska bra. Kommer att kännas lite konstigt att plugga mer självständigt nästa kurs. Jag har faktiskt varit väldigt nöjd i min grupp, och jag tycker att vi alla har haft ett bra samarbete!

Ikväll står Lejonkungen på biograflistan här hemma. Det är en av dom bästa Disneyfilmerna som nånsin har gjorts, den är helt underbar!