Fullt upp

Böckerna har kommit, efter många samtal med Fedex så har jag äntligen boken från England, och böckerna från Bokus kom igår också. Vädret är underbart, och det har blivit en hel del långa promenader med Ingrid dom närmaste dagarna. Balkongdörren står öppen nästan hela tiden (till katternas stora förtjusning), och vi packar här i lägenheten för fullt. Frysen är avfrostad och avstängd, alla kläder är nerpackade och det ekar i varje rum. Så tomt är det.
Det här kommer att bli så bra!
                                                                                    

Förlorad i böckernas värld

Mina böcker inför den här kursen har fortfarande inte kommit, och nu börjar stressen smyga sej på. Två av böckerna vet jag är på väg, det är väl bara en avi som ska komma, vilket den borde göra imorgon. Jag trodde att jag skulle få avisering via sms (idag), men mobilen har varit tyst hela dagen än så länge. Den sista boken (beställd från England) vill inte heller komma, och Fedex har tydligen varit här och försökt leverera, men inte kommit in i huset, eftersom man måste ha en tag för att komma in.
Jag vet att det inte hjälper att stressa, men lite jobbigt känns det nu. Men men, det är väl bara att vänta på morgondagen och hoppas på det bästa. Nu ska jag snart till jobbet!
                                                                                    

En speciell dag

Nagellack som torkar, plattång som snart ligger på värmning, klänning som väntar.
Det låter som att jag ska på fest, och så är väl inte riktigt fallet. Men ett speciellt tillfälle är det allt, för jag och Dennis firar förlovningsdag idag. Vi ska ut och äta med Rikard och Linnea, och sen ska vi hem till dom.
Det här kommer att bli en bra kväll!
                                                                                    

Snurrigt

Jag sitter här och printar ut föreläsningskompendium - på 50 sidor. Och jag var smart nog att hitta funktionen som gör att det skrivs ut på båda sidor om ett papper, men kvaliteten blir sämst. Jag vet inte om det är för inställningen eller om det beror på att skrivaren bara inte tycker om mej idag. Schemat känns också lite otydligt, jag hoppas att det klarnar snart.
B-uppsatsen kommer nog för övrigt att bli jätterolig! Metodkursen känns sådär... Tur att vi har en jättejättebra förläsare i alla fall!
                                                                                    

Vattenträning och vattenväder

Och så var det torsdag igen. Dagen kommer att bestå av sjukgymnastik i bassängen uppe på sjukhuset, och sen ett jobbpass ikväll kl. 16-21. Så, den här dagen får jag nog att gå, den också.

Igår hade jag tandläkartid på morgonen. Efter det trotsade jag och Ingrid det tråkiga vädret och gick en sväng. Sen blev jag minsann bjuden på lunch hos Dennis mormor, och efter det gick jag, Sanna och Dennis mamma "kattrunda" med Dennis lilla kusin Siri. Så det blev en hel del promenader igår, med katter och småbyxor inräknade. Det var härligt!
Sen jobbade jag kl. 16-21 igår också, och hade den lyxen att bli skjutsad dit av Sanna och Dennis mamma, och bli hämtad av Dennis och hans pappa. Det gick för övrigt ytterligare ett flyttlass här ifrån till den nya lägenheten igår. Nu är det inte långt kvar!
                                                                                    

Plugg, Redbull och jobb

Skriva tenta skriva tenta skriva tenta skriva tenta.
Ja, jag skriver lite på min hemtenta, ja. Fast nu börjar den se ganska färdig ut, har skyndat på lite med plugget den här gången också. Skönt när man är färdig i alla fall. Då blir det lite plugg-lediga dagar innan nästa kurs(er) startar. B-uppsats och metodkurs på samma gång. Jättekul!... eller inte.

Igår hade vi sista föreläsningen för den här kursen. När vi fick rast tyckte jag och Ingrid att vi inte fick ut särskilt mycket av det mer, så vi gick till McDonalds och fikade istället. Och utanför skolan stod det en Redbull-bil och två tjejer delade ut Redbull till alla. Jag fick en, och Ingrid (som inte tycker om sånt) tog en också, och gav den sen till mej. Det gjorde min dag, tack Ingrid ♥

Idag har jag jobbat, fast bara från kl. 08-12. Lite lagom, sådär!
                                                                                    

Från ett läge till ett annat

Och så var den här helgen över. Eller ja, helg och helg, jag har jobbat hela fredag, lördag och söndag, så helg var det väl inte riktigt för mej. Igår var jag helt slut i huvudet, så efter föreläsningen och lunchen så somnade jag och sov tills Dennis kom hem.
På kvällen fick vi hjälp av Dennis pappa och Sanna med att flytta en hel del lådor och hyllor till den nya lägenheten. Nu börjar det kännas riktigt tomt här hemma, men det är en bra tomhet.

Idag ska jag på delegering, så sen får jag börja dela medicin på jobbet. Det känns bra, mer självständigt.
                                                                                    

Sitter på bussen på väg till jobbet. Har a...

Sitter på bussen på väg till jobbet. Har aldrig sett Nyfors så tomt förut! För övrigt så var busschauffören en surmupp, inget att ha. Som att en lördagsmorgon blir bättre av det?