Semester

Nu tänkte jag ta en veckas ledighet och åka till Kreta. Kl. 19 ikväll går planet, och jag är inte lite nervös. Men det är bara att hoppas på det bästa och hålla någon hårt i handen!
                                                                                    

Trött tröghet

Jag är TRÖTT.
Sov dåligt igår natt, jättebra inatt, och väldigt jättebra nu på soffan. Och jag är ändå trött.

Ikväll ska jag jobba, och jag kan inte beskriva hur bra det känns att ha bil nu när jag jobbar kväll så att jag slipper åka bussen som tar tre år.
Men innan jobbet hade jag tänkt hinna skriva lite på hemtentan. Får se hur det går med den saken, min hjärna känns en aning trög just nu.
                                                                                    

Aktivt

Håhå, som tiden flyger förbi! Det är massor att göra hela tiden, och nånstans emellan allt ska man hinna andas också. I veckan som har gått har jag som timvikarie blivit anställd på ytterligare ett boende. Nu jobbar jag alltså på två olika ställen, och jag känner redan att jag kommer trivas lika mycket på det nya stället som på mitt första!

Igår åkte jag och Ingrid till Södertälje för att fira Sara, som hade födelsedagsfest. Det blev underbart bubbliga turer till och från Södertälje, och hos Sara var det väldigt trevligt!


 
                                                                                    

Höst

Idag är det storm ute, känns det som. Det är en sån här dag man bara vill krypa upp i soffan under en filt och glo på film (alternativt dra på sej täcket, läsa en bra bok och somna en stund). Men samvetet gnager för jag vet att jag borde plugga. Just nu känns det dock som att det står still här i mitt huvud. Och jag vet att det enda som hjälper då är egentligen bara att släppa allt en stund, och ta tag i det ordentligt sen. Jag vet att "sen" låter som en lagom fin ursäkt, men jag brukar fungera bra om jag verkligen bestämmer mej för att sitta med plugget vid en speciell tid.
Hej, försök till övertalning av mitt samvete!
                                                                                    

Nöjd

Nu är helgen snart slut igen, och fort har den gått. Mamma har varit här på besök, och det har varit jättemysigt! Igår när mamma var på mässa så tog jag bilen och åkte till Västerås. Ikea, Media Markt och flera andra affärer blev besökta innan vi brummade hemåt igen. På kvällen bjöd jag mamma på middag, och det blev en mycket trevlig kväll!

Nu har mamma startar sin resa hem, och jag är ensam här. En påse godis är mitt sällskap, och det är jag faktiskt ganska nöjd med.
                                                                                    

Tänkvärt

Alla kan ha det liv dom vill. Det handlar bara om att ha den rätta viljan.
Jag beundrar verkligen den här killen!

                                                                                    

Pärlan



Här är min bil på bild! En Mazda 323, halvkombi (information till för den som är som jag och inte kan avgöra mer än färgen på en bil). Än så länge kommer jag och min pärla överens, och det känns underbart att ha en egen bil!
                                                                                    

Tillökning

Nu har vi en ny medlem i familjen; jag köpte igår min alldeles egna, första bil! Lite nervöst var det att köra från Västerås till Eskilstuna i ösregn med allt vad det innebär, eftersom jag inte har kört bil på jag vet inte hur länge. Men hem kom vi, och jag älskar min bil! Min bil.
Vuxenpoäng, ja tack!
                                                                                    

Bara måndag

Nu är jag tillbaka i Eskilstuna efter en helg i Värnamo som har bestått av god mat, marknad, ännu mer god mat, sång och riktigt bra sällskap. Att jag sen höll på att somna på en filt på golvet bredvid systersonen Liam gjorde mej absolut ingenting, det var mysigt!

Men nu är vardagen här igen, och med den kommer skolan fram ur gömman längst bak i mitt huvud. Jag har i alla fall lyckats vända tillbaka mina vanor nu, och att gå upp på morgonen är inte längre ett stort problem. Dock vet jag att jag har andra saker än plugg att göra också; jag borde kanske tvätta, för att dra ett exempel. Men nej, inte idag.
Det är ju trots allt bara måndag.