Skrivande och tecknat

Idag har varit en ganska effektiv dag. Ingrid och jag har filat på vår kära (hmmf) C-uppsats, och sen har jag städat lägenheten så att det heter duga. Inte för att Isolde uppskattade det sistnämnda, hon är livrädd för dammsugaren och blir ytterst förnärmad varje gång jag drar fram den. Men nu är golven fina här hemma igen!

Ikväll kollar jag på en gammal klassiker på tv; Disneys Ringaren i Notre Dame. Den är så mysig, och alla mår bra av att se tecknade filmer lite då och då. Det tror jag i alla fall. Kanske sätter mej och läser sen med, och det kommer att vara en bra bok - ingen kurslitteratur!
                                                                                    

Hej igen

Hohoho vad jag inte har tid att blogga nu för tiden!
Dagarna flyger fram; jag umgås med underbara människor, pluggar för fullt och försöker uppfostra en liten hårboll som har väldigt mycket mer energi än vad jag har. Livet just nu är ganska bra, och jag försöker leva som om varje dag var min sista.
                                                                                    

Inte mycket av vikt

Idag tog jag med Isolde i bilen och åkte till veterinären för vaccination. 7 hg vägde hon, den lilla skrutten. Sen fick hon örondroppar, vilket inte var populärt. Hon gnällde hela vägen hem, sen blev hon nöjd när hon fick sträcka ut sej på ryggstödet till soffan i lugn och ro.

Ikväll är Madde här. Hattarna är på och det blir en mysig kväll!
                                                                                    

Framrutan är större än backspegeln

Nu tar vi nya tag med bloggen. Sen jag skrev sist har det hänt så mycket att jag inte vet vart det börjar och slutar. Men för att fokusera på det positiva; min Isolde har äntligen flyttat in på riktigt! Hon har sovit vid min kudde hela natten och verkar också i vaket tillstånd trivas. Dock är hon lite försiktig fortfarande, men det ska nog ordna sej.
En annan positiv sak är att jag har varit i Göteborg denna helgen och sett Emas modevisning! Hur bra som helst verkligen, så duktig är hon och vi alla är så stolta över henne!

C-uppsatsen rullar framåt, jag och Ingrid kämpar på och det känns som att det kommer att gå vägen, det här. Nu kommer det bli till att skriva skriva skriva i veckan som kommer. Vi fixar det här!