På äventyr

Nu är jag hemma hos mitt hjärta i Listerby ♥
Vi har precis varit ute med Neo i det "underbara" vädret, men lika mysigt var det ändå. Får se vad som händer i veckan, huvudsaken är i alla fall att jag är med Anton. Oavsett om vädret är fint eller inte, så kommer det säkert att bli bra ändå!
                                                                                    

Oh, vilken härlig dag!

Nybakat bröd har precis tagits ut ur ugnen. Isolde är ute och leker med sin kattkompis (som till och med är mindre än henne) och snart kommer Erika, Christian och Madde hit för att äta frukost. Solen skiner och himlen är blå, det här kommer att bli en fin dag!
                                                                                    

Sov gott

 
Sov gott finaste Ivanhoe ♥
                                                                                    

Allt bra

Idag har mitt hjärta kommit hit! Jag fick åka till Alvesta och hämta honom (efter massa strul med bussar som gick sönder och tåg som inte väntade), men nu är han här, och jag är lycklig! Till och med Isolde verkar nöjd, så nu är allt bra. ♥
                                                                                    

På riktigt

Ny början.
Nytt utseende här på bloggen.
Lite mer rosa, lite mer jag.
Nu är det på riktigt.
 
 
"Killar är som lägenheter. Hittar man en med balkong så har den inte öppen spis, och hittar man en med öppen spis så har den inte badkar."
(Från Grabben i graven bredvid)
 
Jag har hittat den perfekta. Ska man likna honom vid en lägenhet så har han både balkong, öppen spis och badkar. Han har till och med mitt efterlängtade tornrum.