Vadmansgatan 5B

Så här ser lägenheten ut!
Än är det en del kvar att göra, men vi har kommit en bra bit på vägen.


Hallen


Köket


Köket


Köket


Fina gardinen i köket


Min kalender som jag har fått av Bedstemor ♥


Min garderob, som det finns en del att göra med.
Jag tänkte ta kort på insidan senare...


Sovrummet


Vardagsrummet


Vardagsrummet


Vardagsrummet


Min älskade läshörna ♥
                                                                                    

Kisarna

Nu blir det bilduppdatering på världens bästa kisar!





















                                                                                    

Fint

Jag hade verkligen världens stressigaste kväll igår på jobbet. Hela dagen hade för övrigt varit HELT händelselös, fram tills kvällen då allt tog för lång tid och datorerna bestämde sej för att inte samarbeta med någon. Jag skrev fel mitt i alltihop, och missade dessutom bussen.
 
Nu har jag fått en egen liten läshörna. Tänkte ta lite bilder i helgen, hoppas att jag kommer ihåg det.
Det är så fint här!
                                                                                    

Tisdag

Och så var det tisdag igen. Kära, gråa tisdag!
Jag ska i alla fall ta mej till Västerås och skolan, och sen får vi se vad eftermiddagen bjuder på. För en gångs skull kommer vi hem (relativt) tidigt, det känns som att man har kommit hem tidigast kl. 17.30 i evigheter. Det ska nog bli en bra dag, det här också.
                                                                                    

2

Grattis på 2-årsdagen min kära lilla blogg! ♥
                                                                                    

Veckan som gått

Två nätters jobb den här veckan, och det gick så bra så bra!
Veckan har också bestått av att plugga B-uppsats med Ingrid, diverse föreläsningar och handledning i Västerås, och lite bra läsning vid sidan av kurslitteraturen.

Idag är det jobb igen, fast inte förrän kl. 15.30. Så, innan dess hade jag tänkt hinna med att tvätta och steka biffar som jag kan äta ikväll när jag kommer hem. Kanske hinner med en liten sväng utomhus i det fina vädret också. Time will tell!
                                                                                    

Som ett får

Håhå, nu har den här dagen gått, den med.
Idag har jag varit uppe på sjukhuset tillsammans med Ingrid som minsann ska bli blodgivare. När en sköterska kom och frågade om det var jag som värvade henne, satt jag som ett får medans Ingrid var mer snabbtänkt och sa att det är klart att jag gjorde det. Som tack för det fick vi varsin biobiljett, det är bra att någon annan har koll när jag själv inte hänger med!

Sen har jag inte gjort särskilt mycket här hemma, fixat lite med småsaker som ska ställas i ordning. Det går framåt för var dag som går, och jag känner mej bara mer och mer som hemma.
                                                                                    

Stockholm

Tentaplugg pågår för fullt, och min uppdating på bloggen är urusel.
I helgen tog jag i alla fall ledigt från böckerna (utom min älskade Ruinerna) och åkte till huvudstaden i sällskap av Rikard och Linnea. När Rikard var på skyttebanan och provade olika vapen (en upplevelse som han fått i julklapp) sprang vi flickor runt på stan i det fina vädret. Efter ett antal timmar var vi ett flertal kassar med saker rikare, och hade lite tunnare plånböcker. Vi stämde träff med Rikard och gick tillbaka till hotellet, där vi efter ombyte satt på rummet en stund med gott vin och mycket skratt. Sen bar det av till Hard Rock Café och en GOD middag. Tillbaka till hotellrummet och fortsatt trevligt sällskap. Igår morse väntade frukostbuffén på oss, och som vanligt på hotell så åt jag (och jag var inte ensam om det) alldeles för mycket. Allt från pannkakor och muffins till te och färsk fruk - kan man begära mer?
Efter det packade vi ihop oss och åkte till Vasamuseet. Fantastisk, verkligen. På hemvägen väntades det mer shopping på Hedlandets outlet, och sen blev det mumsfika på Taxinge slott. Så, helgen har bestått av mat, shopping, mycket trevligt sällskap och mer mat.
                                                                                    

Bra grejjer

Vad har jag lyckats åstadkomma så här långt på dagen?
Föreläsning i Västerås på förmiddagen. Metod = krångligt = inte direkt jättekul. Men det gick ganska bra, och jag tror (notera tror) att jag fattade idag med. Sen är det ju en annan sak när man sen ska plugga in det inför tentan. Time will tell. Sen har jag kommit hem, läst i min älskade bok Ruinerna - eftersom jag kände att man nån gång ibland faktiskt får lägga skolböckerna åt sidan - och sen somnade jag.
                                                                                    

Noll

Idag har vi nog haft den roligaste "föreläsningen" på länge! Vi satt i en datorsal och jobbade två och två tillsammans, och skulle läsa in svar från enkäter i ett statistikprogram. Jag och Ingrid jobbade på för fullt; jag läste resultat och Ingrid skrev in i programmet. Det blev en massa "Noll noll noll noll ett noll noll ett" från min sida, och med Ingrids knappande blev det fina melodier. Mycket skratt och allmänt oseriöst beteende från dom flesta studenterna.

Vi kommer till enkätfrågan Tycker du att Coca-Cola är gott? och genast drar Ingrid igång

Ingrid: Cola... Det låter ju som knark!
Läraren slänger ett öga åt vårt håll
Ingrid: Cola = förkortning för kokain. Knark!
Hon vänder sej efter en stund mot läraren
Ingrid: Jag håller inte på med sånt, bara så att du vet.