Att fortsätta ändå

Att tiden går är ett faktum.
Att saker förändras är en säker konsekvens.
Att det betyder mycket eller lite spelar ingen roll
men det händer, och sen blir inget som förr.
Att förlora en anhörig är svårt, även om det var väntat.
Det handlar då om att se tiden som ett faktum
och att fortsätta ändå.

"Mormor" Ingrid, jag hoppas att vi ses i himlen ♥
                                                                                    

Förvirrat

Jag har gjort det igen! Skrivit upp fel tid för föreläsning, och blivit bokad för jobb på föreläsningens egentliga tid. Jag säger då det... Jag ska definitivt vara noga med att titta på det uppdaterade schemat i fortsättningen. Jag menar, skolan går alltid före jobb för mej, men är man bokad på jobb så finns det inte så mycket att göra åt saken. Dock är jag ganska irriterad på mej själv.

Helgen har bestått av att åka till Torshälla i lördags för att spana in den nya Hamnrestaurangen som nu ägs av Vivsan (som jag har lärt känna genom jobbet) och hennes son. Så fint har dom fått det! Verkligen värt att åka dit, det rekommenderas!

                                                                                    

Tönten och säret

Tiden går fort och dagarna försvinner.
I veckan har jag både jobbat och varit i skolan, och även lyckats blanda ihop dagar, så föreläsningen som jag trodde skulle vara imorgon var idag - och jag var bokad för jobb. Tur att jag har Ingrid som tar anteckningar åt mig mitt i min klantighet. Och tur att jag har henne annars också, skratterapin som hon och jag hade igår var den bästa på länge. Den tog bort alla mina problem och bekymmer för stunden ♥

Jag måste dock erkänna nu att jag känner mej rätt sliten. Kylan ute, allt jobb och all skola suger rätt mycket energi.
Men snart är det helg!
                                                                                    

Smart

Med påtryckning av min kära bänkkamrat (läs Ingrid) skriver jag nu ett kort inlägg om föreläsningar. Jag sitter på en nu, och jag vill hellre hem och sitta i soffan (som inte finns just nu) och gosa med nån av kisarna. I eftermiddag blir det jobb kl. 13-19, ska bli kul! Är ett nytt ställe jag ska till, så det kommer att bli spännande tror jag. Tillbaka till föreläsningar. Jag har kommit på att om nåt roligare väntar nån annanstans så är fokus inte jättestort på det föreläsaren säger. Smart va?
                                                                                    

Laddar om

Kom på att jag inte har bloggat på hela helgen, så det blir en liten snabb uppdatering från min mobil, för jag orkar inte sätta igång datorn. I helgen har ny mat till kisarna inhandlats. Nu äter dom lightfoder, för att Troja ska gå ner lite i vikt. Akilles verkar missnöjd, men han får allt stå ut för sin lillasysters skull. Min soffa har blivit hämtad av Emilia, och om allt går som det ska så har jag min nya soffa imorgon. Bild på den kommer sen! Nu är det bara att ladda inför veckan som komma skall, det bjuds på både jobb och skola, och mycket av båda delarna faktiskt. Ska bli kul!
                                                                                    

Fylla på mitt lager

Strålande solsken, -12 grader och vindstilla. En perfekt vinterdag, men nu väntar jag ju faktiskt på våren. Ordentliga skor har jag i alla fall lyckats få på mej, det kändes lite skumt när alla tittade på mej i mina foppatofflor. Fast det skulle jag nog också göra om jag såg nån med såna skor när det är halt och svinkallt ute.

Idag har jag varit i skolan på morgonen, och nu tänker jag vara duktig en stund och plugga. Sen bär det av till Lager 157. Egentligen behöver jag inte köpa kläder direkt, men det är alltid kul att titta, och på Lager 157 hittar man typ alltid nåt!

Mina små ekvationer har idag lyckats ha ner en blomkruka tidigt på morgonkvisten. Det är dock y (det vill säga Troja) som är den misstänkta.