Mr. Brightside

Igår var Dennis ute med jobbet, och då gick jag och Ingrid till Billy Boys och åt världens bästa kebab, och sen gick vi hem hit och hade myskväll med massa prat och skratt. En riktig tjejkväll, helt enkelt. Hur roligt som helst, det får vi snart göra om! ♥

Idag är det en riktigt lugn dag med inget som helst inplanerat. Känns hur bra som helst. Speciellt när jag nu har en kise på fönsterbrädan bredvid mej, och ljudet av Cary Brothers i mina högtalare. Fast nu blev det The Killers, men det ändå okej!
                                                                                    

Varma kläder och tröttheten själv

Jag är så TRÖTT. Jag vet inte vart det kom ifrån, bara bang bomb och nu somnar jag nästan. Får bli tidig suss ikväll, kanske lägger mej med en Cosmo om en stund. Ganska mysigt när man kan göra så!
Det har varit kanonväder idag igen, och skolan kl. 09.15-14.00. Sen flängde jag och Ingrid runt på olika apotek för att jag skulle köpa Försvarets hudsalva till Dennis, och sen var det bara att ta sej hem i kylan. Men jag klagar inte, så länge man har en tjock tröja under jackan och tumvantar på händerna, så gör det mej absolut ingenting att det är kallt!
                                                                                    

Oh, viktiga dag

Idag har jag nästan inte gjort nånting vettigt, har suttit framför tv:n större delen av dagen. Jag ringde också till Mcafee, och efter drygt en timmes samarbete med dom så fick jag reda på att det inte finns nåt att göra. Yeey... inte.
Sen åkte i alla fall jag och Dennis med resten av familjen Vidin och storhandlade. Först ett stopp vid Tuna Park så Dennis fick köpa sin rakapparat och jag kutade och köpte mej ett par vinterskor. Så nu är kylen och frysen relativt fulla igen, Dennis kan hålla sig stilig (som han dock redan är ♥) och jag behöver inte frysa om fötterna när snön bestämmer sej för att komma på riktigt!
                                                                                    

Ärlighet kommer längst

Lugn hemmakväll.
Idag har det hunnits med en sväng till Tuna Park, där jag inte köpte någonting. Sen var vi hemma på Muningatan på fika, och sen lagat mat och kollat på film. Hemtentan som ska in på måndag (fast jag lämnar den imorgon) är färdig, och det känns bra.
Dessutom klarade jag första delen av förra hemtentan med, och det känns ju självklart ännu bättre! Nu väntar jag på resultatet av dom andra delarna med.

Och jag önskar att jag kunde hälsa på hemma oftare, det gör lite ont i hjärtat om jag ska vara ärlig.
                                                                                    

Snövit

Idag är det kallt, glashalt och ganska vitt ute. Årets första snö! Fast, den har redan börjat smälta bort, men det gör mej inte så mycket. Snön ska inte komma "på riktigt" innan december, om någon frågar mej. Jag fick i alla fall nytta av min nyinköpta goskofta när jag gick till skolan, och det kändes bra! Och det kändes ännu bättre att komma hem till soffan och filten sen, och självklart en mysig katt som kröp upp i knät. En mysdag, helt enkelt.
                                                                                    

Trött

Så trött jag blir på att ingenting vill funka. Nu har jag mejlat med Mcafee hela dagen - och jag kan fortfarande inte aktivera mitt antivirusskydd. Det blir väl till att ringa imorgon. Hej 30 minuters telefonkö!

Annars flyter livet på bra, jag trivs så bra här i Eskilstuna, och jag har hittat ny musikkärlek som stavas Cary Brothers. Imorgon är det fredag, och sen är det helg. Ja, vad mer kan jag säga?
                                                                                    

Nu börjar vi om!

Jag är fortfarande förvånad över att min internet är så pass samarbetsvilligt att det räcker med att tjura igång det en gång för att det sen ska fungera hela dagen.
Idag har Ingrid och jag gått och lämnat in hemtentan, så nu finns det ingen återvändo! Känns skönt i alla fall, men redan imorgon börjar den nya kursen. Och den boken vi ska läsa i tills imorgon är den enda jag inte har (efter mycket strul med en dålig säljare har Sara lovat att låna den åt mej på Kungsörs bibliotek ♥). Men även om jag hade haft boken hade jag struntat fullkomligt i att läsa ikväll. Man måste få ha en ledig kväll innan det börjar på nytt igen.
                                                                                    

Jag gillar det

Hemtentans alla delar är färdigskrivna, ute är det vackra höstfärger och jag gillar faktiskt dom kyliga vindarna. Det är ytterligare en anledning att mysa under en filt med en kopp te.
Idag har dessutom internet (med lite tjurighet hit och dit) fungerat relativt bra. Det är så jag vill ha det!
Nu blir det Halv åtta hos mig och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.
                                                                                    

Irritationsmoment

Åh, vad jag stör mej på att mitt internet inte vill fungera som jag vill. Jag saknar att blogga, jag saknar att kolla facebook varje dag och jag saknar att inte behöva jaga bort Dennis från sin dator så fort jag måste kolla nåt på Google. Så, ja, uppdateringen är dålig.

Igår var vi på Strängnäs marknad med Rikard och Linnea, mycket trevligt. Det bästa inköpet jag och Dennis gjorde var en dörrskylt med en text: "Here lives a lovely lady and a grumpy old man". Jag hittade den egentligen på skämt, med Dennis tyckte den var så rolig att han köpte den.
Sen var det fest hemma hos Rikard på kvällen, och även det var trevligt. Idag blir en psykologi-tenta-skrivardag för min del, och det känns faktiskt inte helt fel!
                                                                                    

Kanelbullens dag

Idag är det som rubriken meddelar: Kanelbullens dag. Och jag har fått ett vuxenpoäng till, för jag har minsann bakat bullar, och det ser ut som att dom är goda. Har inte smakat än, tänkte vänta tills Dennis kommer hem. Förhoppningsvis blir han glad, jag vet i alla fall att han älskar kanelbullar.
Sen kommer Alex hit ikväll på filmkväll med matlagning därtill. Det blir trevligt.

Igår var vi hemma på Muningatan och åt jättegoda revben med potatisklyftor, mums! Sen åkte vi till Sanna och fikade med kaffe och Ben and Jerrys, ännu mer mums! Hur mysigt som helst var det ♥