Disk och avtal

Dagens disk undanstökad! Jag ska dock inte klaga, för det var inte mycket. Jag har kommit på (i och för sej väldigt länge sen nu) att om man diskar minst en gång om dagen så blir det inte så mycket att göra, och därmed blir inte disken lika tråkig.
 
Imorgon ska jag till tandläkaren - wohoo! Nej, inte alls kul. Jag hade hoppats på att Gislaveds folktandvård hade glömt bort mej, men icke. Dom ringde igår och frågade mej så snällt om jag kunde infinna mej där på torsdag kl. 10? Så, det är bara att ta sej dit. Tur att jag har tandvårdsavtal i alla fall, det kostar ju ingenting då!
 
Nu ska jag gosa lite till med den lilla sovande hårbollen, och sen ska jag hämta Anton vid bussen. Sen får vi se vad som händer på Odengatan ikväll!
                                                                                    

Examensbevis och grillning

Om jag bara kunde få ordning på allt på en gång! Jag vill kunna skicka efter mitt examensbevis, men mitt konto på skolans hemsida har bestämt sej för att krångla. Jag hoppas att jag kan reda ut det idag, så att jag kan få min examen på papper inom kort.
 
Jag har den stora lyxen att ha min man här alldeles för mej själv i två veckor, för han går på körkortsutbildning i Värnamo. Så, han är tyvärr borta på dagarna, men på kvällarna är han bara min! ♥
Igår kväll blev vi medbjudna av grannen att följa med och grilla i skogen - mycket spontant och trevligt! Prat, öl, myggor och (självklart) Antons gitarrspel och sång ingick. Det sistnämnda var väldigt uppskattat av alla, och det var hur mysigt som helst!
                                                                                    

Sista inlämningen

Nu har jag lämnat in min sista tenta nånsin till Mälardalens högskola - jag är färdigutbildad!