Det här med bloggar

Ja, den här skoldagen överlevde jag med!
Eftermiddagen har bestått av plugg, lite film-tittande och just nu sitter jag och filosoferar med min käre storebror
Christoffer på msn ♥
Jag har förresten gjort en blogg till nu, och ägaren till den är världens bästa människa, vän och kusin; Amanda. Att hjälpa andra med deras bloggar är hur roligt som helst, speciellt när dom blir så glada för det! Verkligen guld värt. Och ju mer jag tränar på det, ju fler trix kommer jag på att jag kan använda mej av!
                                                                                    

Idag är det väldigt segt med föreläsning. ...

Idag är det väldigt segt med föreläsning. Det är trots allt måndag förmiddag, huvudet är tungt, ögonlocken är tyngre och jag vill ha lunch! 5 minuters rast känns inte tillräckligt nu...

                                                                                    

Helg ljuva helg

Åh, vilken härligt seg lördag!
Jag och Dennis var på Tuna Park på förmiddagen, köpte lite nya fiskar och nya jobbskor till Dennis. Sen har vi bara tagit det lugnt, och jag har sovit nån timme nu på eftermiddagen - härligt!

För övrigt fick jag hem mina nya linser igår, gröna den här gången. Jag längtar tills jag ska byta från dom jag har nu.
Gratis är bäst!
                                                                                    

Om det ser konstigt ut...

...så är det bara att uppdatera sidan, nu har bloggen fått nytt utseende! Dock är ju blogg.se lite segt med det ibland, så därför kan sidan behöva uppdateras för allt ska se rätt ut.
                                                                                    

Inget och allt

Idag har det blivit väldigt kallt igen. Det är mycket fint väder, dock väldigt kallt. Det blev ändå en lång, trevlig promenad med Ingrid, och sen har jag hållit mej inomhus i värmen. Eller ja, det tog några timmar innan jag blev varm igen efter promenaden, men det var det värt! Annars händer inget speciellt ikväll, det blir väl tv:n som är mest spännande för min uppmärksamhet.
                                                                                    

Pappa

Jag har världens bästa pappa. Det är ingenting jag tar för givet, men så är fallet, och jag är så otroligt lycklig för det.
Jag vet hur det var när man var liten och man pratade om vems pappa som var starkast och bäst, och jag tyckte alltid att min pappa var bättre än alla andras. Det kanske låter barnsligt, men så kan jag tänka ibland även idag.

För pappa är och kommer alltid vara min hjälte ♥
                                                                                    

SPA Jelly Bath

Igår kväll använde jag äntligen (nu när gipset är borta) en julklapp jag fick av mamma. SPA Jelly Bath heter det, och är ett pulver man häller i badkaret. Efter några minuter har vattnet blivit till en gelé av små gelékulor, och det var verkligen hur mysigt som helst! Ganska konstig känsla, men ändå härligt. Rekommenderas starkt, och finns att köpa här.

                                                                                    

Msn...

Jag har nu länge försökt att undvika det "nya" msn, eftersom jag bara fått höra att det är konstigt och jag fattar ingenting själv av det på Dennis dator. Jag har ignorerat alla meddelanden och förslag datorn har givit till att installera den nya versionen och jag tycker att det har fungerat utmärkt med den gamla. Men nu gick det inte längre. När jag nyss skulle logga in kom meddelandet "En ny version är nerladdad och måste installeras för att kunna fortsätta" upp. Så, nu sitter jag här och väntar på den sämre versionen av msn. Får se hur det här går.
                                                                                    

Vill ha mer

Åh, vad jag tycker att ledigheten från skolan gärna skulle kunna få fortsätta några veckor till! Att kunna sova nån timme extra på morgonen, titta hur mycket man vill på tv och mysa ner sej i soffan med Stephen King istället för en skolrelaterad bok. Men på måndag börjar allvaret igen. Och visst, det ska bli lite (observera lite) skönt att få ordning på vardagen igen. Men det hade inte skadat med liiiite mer ledigt.
                                                                                    

Två böcker

Idag har jag varit i Västerås med Ingrid, och det var mycket trevligt! Jag köpte en bok (till skolan) och Ingrid köpte en bok som säkert är mycket bättre, eftersom det var en sån där "jag-läser-den-för-att-jag-vill-och-för-att-den-verkar-bra-bok".

Annars händer det inte mycket en kväll som denna. Jag ska väl träna en omgång till snart, och sen gå ut och se hur det är med den lilla kisen, hon haltar, stackarn.
                                                                                    

Träning

Japp, idag har jag börjat med min träning. Och det låter kanske inte som något särskilt ansträngande att exempelvis flytta en skumgummikub från vänster hand till höger, eller att flytta handen från mage till lår, men det ÄR ansträngande kan jag lova! Och det är inte heller särskilt roligt, men jag vet att det är för min egen skull. Bara min egen skull, och det är bara jag som kan göra det. Utan träning, inget resultat.
                                                                                    

10 more to go!

Nu är gipset borta, och jag är hemma igen. Så liten min arm känns!
Imorse fick jag sitta och vänta på att få klippa upp gipset, sen sitta och vänta på att bli inkallad igen för borttagning av stygn (nu har jag haft 90 stygn totalt efter mina tre operationer. 10 kvar till 100!). Sen åkte jag ner till arbetsterapin för ytterligare väntan på en sjukgymnast. Vid lunch fick jag åka hem, och det var så skönt att äntligen kunna ta på sej jackan ordentligt igen, utan en arm som sticker ut från magen.
Tåget hem blev ju självklart lite försenat, och nu var det för att tågperonalen plötsligt bara hade försvunnit. Jaja, är det inte snön som krånglar så är det något annat.
                                                                                    

Ledig gipsborttagning

Om tre timmar sitter jag på tåget till Linköping. Ikväll blir det till att sova på gästhemmet Comfort på sjukhuset, för att imorgon bitti (om nu allt går som planerat) ta bort gipset och börja träna med en sjukgymnast. Jag kommer inte sakna det, vill jag lova, trots att tiden med gips har gått ganska fort.

För övrigt är nu den sista hemtentan inlämnad, så nu är jag ledig en hel vecka! Sen kommer jag att få pendla till Västerås, men det ska nog gå bra det med.
                                                                                    

Om nån är intresserad

Fredag kväll och jag fick nyss världens sug efter att åka till Gekås i Ullared.
Tur att man inte har bil, annars hade jag väl fått ett ryck och åkt imorgon. Och ja, jag vet att det är långt och att vädret inte är direkt tillåtande. Men ändå, hade jag haft bil hade jag kunnat åka imorgon, jag lovar. Inte för att jag behöver nåt speciellt därifrån, jag vill bara dit!
Lite onödig info, såhär på kvällskvisten.
                                                                                    

Nya linser

Ja, för att jag gjorde en recension på min linser på hemsidan där jag köpte dom, fick jag ett par linser utan kostnad. Den här gången valde jag en blå/grön nyans, som jag har provat idag. Dock blev inte skillnaden lika tydlig som med dom bruna (ganska självklart?), men det blev en fin blå färg!

                                                                                    

En vanlig vardag

Nu vill jag ta bort gipset. Alltså, nu.
Fast det är inte långt kvar, och tiden har gått ganska fort, så jag borde inte klaga.

Kvällen har bestått av pannkaksstekning och kise-fotografering, och om 10 min börjar vår tvättid, yeey! Jag brukar annars vilja tvätta på dagen, men nu när jag inte kan själv så får det bli antingen på kvällen eller helgen, och ja, vad är roligast? Tur att jag har Dennis som hjälper till i alla fall ♥
                                                                                    

Dom bästa








                                                                                    

Julsnö

Jag måste bara lägga ut en bild som jag tog när mamma skulle köra mej till Gislaved efter jul.
Så här kan det gå när man får möte som inte lämnar tillräckligt stor plats på en liten väg...
Tur att det finns dom som kan dra upp bilen när sånt händer!




Och sen en liten bild på mej och Sixten som jag blev barnsligt förtjust i.

                                                                                    

Sämre än snö

Söndag kväll och ute är det plusgrader. Har inte varit ute idag, men jag kan tänka mej att det är snorhalt. Kanske ska försöka gå och köpa mjölk sen, och då lär jag ju få reda på hur gatorna känns.
Ska snart gå och plocka ihop alla julsakerna med. Det lär inte ta så lång tid, eftersom det inte finns hur mycket plats som helst här i lägenheten. Måste bara få hjälp av Dennis att ta ner lådan först...

Idag har jag även hunnit läsa det sista som ska läsas inför hemtentan. Har dock inte börjat skriva än, känner inte för det ikväll. Men imorgon blir det nya tag, och då ska jag försöka skriva en hel del!
                                                                                    

Det blev en sväng till Örebro med Sanna oc...

Det blev en sväng till Örebro med Sanna och Jocke idag istället för att bara gå till stan som jag och Dennis hade tänkt oss. Ikväll ska vi till Muningatan och äta och sjunga Sing Star, det kommer bli så mysigt!

                                                                                    

En bra dag

Här sitter jag nu, hemma i Eskilstuna. Med värmen från Troja i mitt knä och med Jimmy Eat World ur högtalarna känns det faktiskt väldigt bra. Trots skola på förmiddagen (som egentligen inte var så hemsk som jag hade trott) så har dagen varit riktigt mysig. Egentligen har vi inte gjort nåt speciellt. Dennis föräldrar, moster och mormor var här på fika, och sen åkte vi med Dennis föräldrar till Tuna Park. Dessutom har jag och Dennis hunnit med att ha videosamtal med pappa och Kristina som nu är i Danmark. Vi köpte en webkamera på väg hem till Värnamo, och nu invigde vi den tillsammans med båda kisarna.

Jag undrar om det är dags att ta bort julsakerna nu i helgen. Får se hur det blir med den saken. Skulle vara ganska skönt att slippa oroa sej för vilken av mina tomtar som ska åka i golvet härnäst när Hårboll mini får för sej att kuta runt och använda dom som måltavlor.
                                                                                    

Efter ledigheten

Sitter nu hos mamma och hjälper henne med lite saker i Photoshop. Har också hunnit vara hemma i Rolstorp dom närmaste dagarna, och imorgon åker jag och Dennis hem till Eskilstuna igen. Jag längtar dit, det som stör är dock att vardagen kommer krypande och på fredag är det skola igen.
Känns sådär.