Skolstart

Ja, nu har jag resten av året väl planerat framför mej; skolan har börjat. Med besked, dessuom. Vi fick studiehandledningen igår, och vi skulle läsa en hel bok tills idag.
Inte okej?

Dessutom handlar första kursen om retorik. Och när man läser om retorik ingår det naturligtvis muntlig redovisning (!). För den som inte känner mej vet nog inte att jag avskyr att stå inför folk sådär, det är inte roligt nånstans. Och eftersom jag, Dennis och hans föräldrar planerar en sista minuten-resa under den veckan redovisningen är, frågade jag ansvarsfullt läraren idag vad jag ska göra om jag inte är med på redovisningen.
Du kan vara med i Västerås-klassen istället.
Ännu mindre okej? Inte nog med att jag ska redovisa, utan då behöva göra det inför vilt främmande människor?
Nej tack.
Tack och lov så blir det förmodligen så att jag får vara med i ett uppsamlingshit istället, tillsammans med dom som inte heller var med på originaltillfället för redovisningen.

Jag säger då det...

                                                                                    

Ett slut och en början,

Jag ska försöka att bli bättre på att skriva i min blogg
Jag ska försöka att bli bättre på att skriva i min blogg
Jag ska försöka att bli bättre på att skriva i min blogg
Jag ska försöka att bli bättre på att skriva i min blogg

På sommaren när det händer massor med jobb och annat så finns det inte alltid tid för att sätta sej och skriva. Sommarschemat är slut, men jag har några till jobbpass nu i veckan, och det känns bra!

Igår var jag på stan och fikade med Ingrid. Känns som evigheter sen vi sågs, och jag har verkligen saknat människan! Jättetrevligt hade vi i alla fall, och vi hann med massor av prat under tiden!

Om drygt en vecka börjar skolan igen, på nåt sätt (är det förbjudet att känna så?) ska det bli skönt att komma tillbaka, få lite rutin på dagarna och så. Unnade mej lyxen att beställa alla böcker nya, orkade inte leta begagnat den här gången.
                                                                                    

För tidigt

Jobbhelg igen, och jag väntar på bussen. Jag skyndade mej för att hinna med kl. 7-bussen, och nu sitter jag här. Och första bussen på lördagar går kl. 7.30. Vad duktig jag är! Jag som tänkte gått och köpt lunch och så innan jag började. Jaja, så kan det gå! Jag är pigg och glad i alla fall!
                                                                                    

Bästa

Nu har det gått en vecka sen jag skrev sist. Dagarna försvinner en efter en, och snart börjar skolan igen.
Jag har i alla fall haft den bästa helgen på länge! Igår var jag och Ingrid först på Vingåker Outlet (som var en besvkielse) och sen susade vi vidare till Lager 157. Jättetrevligt var det!

Idag ösregnar det ute, och har verkligen gjort det hela dagen. En sväng blev det till stan innan i alla fall, för att inhandla presenter till Småfolket som har fyllt år! Jag åkte buss både dit och hem, i det här vädret är det väl nästan ingen som frivilligt går nånstans?