Det syns att tiden har gått

 
Just det! Så här stor har min flicka blivit nu.
Finast i världen ♥
                                                                                    

Vatten över huvudet

Idag fick jag en idé om att göra en aktivitet som jag inte gjort än (fast som jag borde gjort sen jag flyttade hit) - att rensa i förrådet. Så, alla lådor släpades in från förrådet till vardagsrummet. Sen åkte jag och köpte ordentliga plastlådor med lock, för att ersätta alla mina halvtrasiga kartonger som stod där ute. Och just nu känns det som att jag har tagit mej vatten över huvudet, för det står tomma lådor, halvfulla lådor och fint packade lådor i hela vardagsrummet. Min motivation går upp och ner, just nu finns den inte alls. Dessutom köpte jag för få plastlådor, måste nog köpa fler. Men det gör jag imorgon i så fall. Ett ryck till ska jag i alla fall orka med idag, och då kanske det inte blir så mycket kvar att göra imorgon.
Spotify rullar på för fullt, och listan som spelas gör mej glad - Klockarekattens trisslott ♥
 
Imorgon ska Babe på service med. Så snart är hon som ny igen (nästan i alla fall)!
                                                                                    

Mysig hemmakväll

Ikväll har storebror Christian varit här och tittat på film. Mycket mysigt, och vi har massor kvar som vi ska titta på dom kommande veckorna!
 
Annars känns det mest som att jag sover större delen av dagarna, det är mycket som tar energi från mej just nu. Men det är väl kroppens sätt att meddela att man borde ta det lugnt, och jag antar att det ändå gör nån form av nytta att sova.
                                                                                    

Ingen längre stund

Oj, vad trevligt vi hade igår! God mat och dryck, och trevligt sällskap. Mycket bra!
 
Om ett tag kommer mamma, Oskar och Stina hit på fika. Dom har inte träffat Isolde än, så det är väl på tiden nu. Sen följer jag med dom hem för lite kvalitetstid, så jag tror att det blir jättemysigt! Det är ju inte länge jag håller mej hemma här nu precis!
 
Allt är lugnt och tyst här i lägenheten, jag slog dock nyss i min tå i en pall, och då upphörde friden ett tag. I början när Isolde bodde här kunde hon bli lite rädd när såna saker hände, men hon har nu vant sej hur det är att bo med mej, så nu brukar hon bara titta på mej som om jag är dum i huvudet. Vi har det bra tillsammans.
                                                                                    

Yes box

Födelsedagskalas it is!
Bror Christian fyller år imorgon, så ikväll ska vi alla dit och fira honom. Ska bli kul! Jag ska nog snart bege mej dit och se om jag kan hjälpa till med nåt, och annars får jag väl hålla alla sällskap och vara moraliskt stöd vid matlagning och annat. Det kommer nog bli kanonbra vilket som!
                                                                                    

Saknar en och ger kärlek till en annan

Om några timmar bär det av till Rolstorp för fredagsmys med pappa och Kristina. Känns tomt utan Ivanhoe, men det går bra ändå. Det måste det ju göra, även om vi alla saknar honom väldigt mycket.
 
Det är dessutom Isoldes 6-månadersdag idag, och detta har firats med lite kattgodis och en ny leksak i form av en liten mus med kattmynta i. Det verkar vara uppskattat, för godiset försvann fort och hon använder fortfarande sin leksak!
                                                                                    

Fixaren

Det är en fixardag på Odengatan idag. Jag tvättar, plockar undan, diskar, dammsuger och handlar. Jag har till och med försökt få bort skräp ur Isoldes nos, självklart utan resultat. Den där lilla damen tror att allt är en lek, och hon fattar inte hur vassa klor och tänder hon faktiskt har. Det är tur att hon är söt i alla fall.
I mina städpauser ägnar jag mej åt Beck-maraton, det var länge sen jag såg dom filmerna. Spännande är dom i alla fall, och jag gillar dom.
Sen lyser min dag upp lite extra när jag pratar med Anton i telefon. Trots att det fysiska avståndet är stort så vet jag att han bara är ett telefonsamtal bort.
 
Vi andas, tänker,
känner samma sak ♥
                                                                                    

Halvårskalas

 
På fredag blir min lilla skrutta 6 månader. Tiden har gått så fort, och hon har blivit så stor!
Alltid du och jag, Isolde ♥
                                                                                    

Hoppas

Nu gör jag ett nytt försökt igen; jag SKA ta tag i mitt skrivande! Jag vill använda min blogg, och jag tänker skriva massor från och med nu. Det gäller bara att hitta tillbaka, även om livet är på villovägar ibland.
 
Idag har jag massor att göra! Jobb ska sökas, brev ska postas, paket ska hämtas ut, telefonsamtal ska ringas och mycket mer. Det blir nog en produktiv dag idag!