Härliga tisdag

Äntligen har det fina vädret kommit tillbaka! Och vad är då bättre än att sitta på balkongen med Stephen King som sällskap och samtidigt få lite färg? Det är bara synd att Troja är en aning rymningsbenägen, annars hade kisarna fått vara med därute. Kanske få bli att köpa en sele och en lång lina? Det skulle nog uppskattas av dom små, tror jag. Snart ska jag bege mej ut igen, bara dricka vatten först och kanske äta nån form av lunch.
                                                                                    

Veckans många hjärtan

Helt otroligt hur dålig jag har varit på att uppdatera bloggen. Sedan jag fick min nya mobil har jag knappt suttit vid datorn, så lat är jag. Nu startade jag i alla fall datorn, kikade runt på IKEA efter nån mysig matta till min garderob, läste senaste veckans blogginlägg på Bloglovin, hade spontant videosamtal med pappa och Kristina och sen hamnade jag här.

Veckan som har gått har spenderats hemma hos både mamma i Ambjörnarp (där jag träffade bästa Erika ♥) och pappa i Rolstorp, och däremellan i Gislaved för kvalitetstid med storasyster Carolin som ska få sin bebis vilken dag som helst nu! Snart är jag moster ♥
                                                                                    

På tåget

Nu har jag lyckats lösa bloggproblem från mobilen! Alldeles på egen hand, dessutom. Jag är på väg hem till Eskilstuna nu, är snart hemma! Det har dock varit jättekul att komma hem och träffa alla igen.
                                                                                    

21

I lördags fyllde jag år! Hela 21 har jag blivit minsann, och jag är så nöjd och tacksam för allt fint jag har fått! ♥
Och så glad blev jag över alla gratulationer jag fick under dagen.
Tack alla! ♥
                                                                                    

Kanske?

Att skriva från mobilen kändes ju lite skumt... Får se om det kan funkar som jag vill!
                                                                                    

Just nu

Lycklig över ny telefon
Älskar sommarlov
Är ganska så jättevarm
Ser fram emot bra läsning
Myser med kisarna


                                                                                    

När barnet lagt sig

Inviger en ny kategori med en bok jag precis har läst.
Väldigt intressant, gillar man Mikael Nyqvist så är den självklar.
Mycket bra och målande.



                                                                                    

Regnet som inte kom

Det skulle bli regn och åska idag. Det blev det inte, men det har allt varit lite grått från och till. Man ska njuta så länge solen är framme!
Idag har jag och varit på Växtriket och sett till att få lite fins blommor till balkongen. Planterat har jag gjort också, alldeles själv minsann, och fint blev det! Nu är inte min balkong den enda som ser livlös ut längre. Jag ville ju egentligen haft fler blommor (även inomhus), men så finns det ju två små pälsbollar som så väldigt gärna tuggar och gräver. Så, det fick räcka med balkongen just nu.
                                                                                    

Solig tillvaro

Grillningen igår blev hur lyckad som helst! Verkligen jättemysigt, och Singstar blev det minsann också, roligt att få sjunga med andra för en gångs skull, och slippa sitta och gapa för sej själv!

Idag har jag hunnit med en solig promenad med Ingrid, sen solig läsning ♥
                                                                                    

Sommar

Igår lämnade jag och Ingrid in vår B-uppsats = UNDERBART!
Nu kan man alltså ta lite helg och unna sej ledigheten. Sen blir det plugg nästa vecka - på fredag är det sista tentan. Åh, vad härligt det ska bli med sommarlov, jag har lånat en hel hög med Stephen King, och dom väntar ivrigt på att få läsas!

Härligt väder är det ute också! Igår satt jag på balkongen... och brände mej (såklart), så idag ska jag nog vara lite försiktig, tror jag. Dagen kommer annars att bjuda på en tur till Tuna Park, och sen grillning ikväll. Sommaren är så välkommen, så!
                                                                                    

Action

Opponering på B-uppsats: check!
Det gick faktiskt ganska bra, och jag och Ingrid ska fixa det sista, och sen är B-uppsatsen färdig att lämnas in. Dock måste jag säga att vi igår efter seminariet var ganska slutkörda, och det resulterade i allmänt flumm på bussen hem med prat om en framtida "Törnskola", hur kul som helst!

Nu är det så spännande här hemma; jag tvättar. Nödvändigt, måste jag säga, trots att det inte var länge sen sist. Men så går det när någon (läs Troja) kissar i den rena tvätten. Och jag upptäckte idag att jag inte har några strumpor kvar, och dessutom bara mina mamelucktrosor att använda. Alltså, dags att tvätta!